Blog #1 Tijd voor verandering

Selfmade woman

Vanaf het eerste moment toen ik in 2010 vanaf de keukentafel met Cotton Candies begon, heb ik altijd alles zelf gedaan. Het bedenken en maken van een website, logo en huistijl tot aan het sjouwen van spullen van markt naar markt.  Ik vond het allemaal onwijs leuk om te doen, maar ook wanneer je een klein budget hebt dan wordt je vanzelf creatief in het bedenken van allerlei dingen...

Sell Your Stuff Online

Deze maand is de vierde druk van het werkboek 'Sell Your Stuff Online' uitgebracht, toen ik de eerste druk vier jaar geleden kocht werd ik instant geinspireerd door schrijfster Mariko. Vol goede moed begon ik aan de opdrachten in het werkboek, met als doel nog betere zichtbaarheid van je eigen merk en nog meer happy customers. Helaas liep ik al snel vast omdat ik over heel veel dingen nog nooit goed nagedacht had voordat ik met Cotton Candies begon. Ook moest ik alles twee weken later weer herzien omdat ik alweer ontevreden was geworden over de look & feel van mijn huisstijl. Kortom; het mooie werkboek bleef onaf in mijn to-do bakje liggen...

#iamcottoncandies

Inmiddels is het 4 jaar later en is er bijna nog niets veranderd; ik doe nog steeds alles zelf (behalve de jaaraangifte bij de Belastingdienst, want zeg nou zelf....) Heel wat huisstijlen, kleurpaletten en logo's zijn de revue gepasseerd, ze veranderen eigenlijk steeds mee in mijn eigen dynamische states of mind. Logisch natuurlijk, want Cotton Candies is wat dat betreft een verlengstuk van mijzelf en andersom.

Maar wat zou er gebeuren als ik Cotton Candies een klein beetje los zou laten en onze wegen iets zou laten scheiden? Zou het iets moois brengen, iets waar ik zelf niet eerder aan dacht? Of wordt CC als een vreemde voor mij en heb ik er straks geen gevoel meer bij? 

Voor mij voelt dat nu nog als een soort amputatie maar na een aantal slapeloze nachten, heb ik besloten dat het tijd voor verandering is;  ik ga het (laten) doen!

Wordt vervolgd...

Liefs, Melina

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.