Blog #4 Cotton Candies Op z'n kop

Summertime

De zomer van 2018 is in volle gang, al weken geeft de Instagram thermometer bij mijn Instastories 25+ graden aan.

Voor mij als thuisblijver is dit echt dé perfecte zomer. Omdat ik de luxe heb om mijn eigen werktijd in te delen zijn er dagen dat ik vanaf zonsopgang op het strand te vinden ben en na zonsondergang weer samen met mijn ventilator in mijn mini atelier. De dagen lopen heerlijk door elkaar heen, het is dat op dinsdag de vuilnis naar buiten moet en ik weer even weet welke dag het ook alweer is…

Qua drukte is het goed te merken dat de meeste van jullie van een welverdiende vakantie aan het genieten zijn, wat dat betreft is het echt weer even de jaarlijkse komkommertijd. 

Behind the scenes

Dus nu is de tijd om flink achter de schermen aan de gang te gaan. Er wordt nog steeds heel hard gewerkt aan het nieuwe CC Brandingpack en de nieuwe webstore. Ik kan niet wachten tot de grote lancering en ik het eindelijk met jullie kan delen, ik ben al zo blij met mijn nieuwe logo!

En nog een super leuk nieuwtje: vanaf september ga ik de CC Creative Classes op een nieuwe locatie geven. Door wat interne veranderingen binnen Collectiv. Conceptstore hebben de workshops een tijdje stil gelegen. Maar vanaf september is de agenda weer gevuld en zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie; breakfast/lunchroom Op z’n Kop Den Haag in de Prinsestraat.

Gebloemd servies

Toen Marcel deze maand de deuren van zijn heerlijk over-the-top gebloemde brocante zaak opende, stond ik direct voor zijn neus om een kijkje te komen nemen bij hem. De knusse brocante inrichting, de home-made taarten en de hysterisch gebloemde serviezen; ik keek mijn ogen uit, wat heeft hij geweldige winkel neer weten te zetten. En nu is het ook mogelijk om na de workshop  gezellig een uitgebreide high-tea te boeken, hoe leuk!

De rest van augustus werk ik nieuwe ideeën uit, werk ik vooruit qua voorraad en probeer ik ook nog hier en daar een leuk (strand) feestje mee te pikken... Als jij dit leest vanaf je vakantieadres; geniet nog heerlijk van al het moois daar! En ik zie je hopelijk snel in de nieuwe CC webstore of tijdens een van de CC Creative Classes :)

 Liefs, Melina

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.