Blog #8 Reset Refocus Restart

Reset

Na jaren van vrijheid moet ik na anderhalve maand nog steeds wel wennen aan het vaste ritme dat bij een (betaalde) baan hoort.

Waar het eerst niet uitmaakte in welke staat ik mijn werkdag begon, nu wordt het maar als vanzelfsprekend gezien dat ik met gekamde haren en gepoetste tanden op de werkvloer verschijn.

Ik heb inmiddels bijna uitgedokterd wat ’s morgens de perfecte timing van to-do's is tussen het afgaan van de wekker en het moment dat ik (met ontbijt achter mijn kiezen) de voordeur achter mij dicht trek.

Eerlijk is eerlijk, met mijn nieuwe werkplek heb ik zo’n geluk gehad; niet alleen is het maar 5 minuten lopen ernaartoe, ook stress lijkt niet in mijn takenpakket inbegrepen te zitten. Ik heb een eigen kamer, de directeur ook. (ik werkte jaren bij bedrijven waar iedereen in dezelfde kamer werkte, dat is een wereld van verschil kan ik je zeggen...) Ja, wat dat betreft landde ik heerlijk warm en zacht vanuit die hoge CC kluizenaars toren zo in het Haagse kantoorleven. 

Refocus

Er zijn nog genoeg dagen en avonden in de week voor CC over. Maar het lukte me de afgelopen tijd echt niet om de focus weer op CC te krijgen. Mijn InstaStories bleven leeg, Facebook stuurde me herinneringen dat mensen al een tijdje niets meer gehoord hadden en ook vond ik geen inspiratie en zin meer om achter mijn werktafel te gaan zitten. 

Ik moet voor mijzelf weer mijn draai terug zien te vinden in hoe mijn aandacht en tijd te verdelen. Want als ik om vier uur de computer op kantoor uitzet, dan zou er nog genoeg dag voor CC over moeten zijn toch? 

Restart

April lijkt me dus ook het perfecte moment om weer met een frisse blik met CC de slag te gaan. De lente hangt gelukkig al in de lucht, dus dat zal vast wel goed komen. Al heb ik nog niet de perfecte balans gevonden hoe ik precies ga aanpakken, ik weet 1 ding zeker; ik wil blijven doen waar niet alleen mijn hart maar ook die van jou van gaat gloeien.

En dat is het maken van one of a kind sieraden met een persoonlijk verhaal. Jouw verhaal!

Liefs, Melina

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.